След черния петък, днес е Кибер Понеделник - денят на намаленията

...
След черния петък, днес е Кибер Понеделник - денят на намаленията
Коментари Харесай

Днес е Кибер Понеделник – внимавайте, източват ни!

След черния петък, през днешния ден е Кибер Понеделник - денят на пониженията в доста магазини за техника. 

Как да сме сигурни в промоциите, които виждаме онлайн и по какъв начин да се предпазим от кражба на информацията на банковите ни карти, изяснява специалистът по киберсигурност Константин Веселинов по БНТ.

Най-голямата заплаха, съгласно Веселинов, е потребителите да не попаднат на фишинг уебсайт с лъжливо високи промоции, през който да бъде източена банковата му сметка. 

" Хората би трябвало да знаят, че в интернет, както и в останалия свят, в случай че има нещо хубаво, е евентуално то да не е тъкмо по този начин. Не е наложително, само че е доста много евентуално. За какво би трябвало да внимават потребителите - преди да цъкнат даден линк, да видят накъде води ", изясни специалистът.

" С десен бутон могат да видят и да копират на настрана място наличието на дадения линк. Внимавайте на какви линкове кликате - не отваряйте който и да е имейл, който получавате за 20%, 30%, 60% или 70% понижение - малко евентуално е. Каква е тая себестойност на продукта, че да я изчистят на 70%? Има ли такива предложения?! Има - просто би трябвало да се внимава ", сподели Веселинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР